Welkom bij ABVV Evonik

Délégués

2.jpg

Wat zijn délégués

De vakbondsafgevaardigden worden verkozen door de vakbond. Ze kunnen op een onafhankelijke manier hun eigen beleid bepalen, eisen stellen en onderhandelen. Ze hebben onder andere het recht om de naleving van de sociale wetgeving te controleren en om de werknemers bij te staan als er een geschil is met de werkgever. Op ondernemingsniveau voeren ze gesprekken met de werkgever over de lonen, flexibele arbeidstijden, uitzendarbeid of opleiding. De syndicale délégués verdedigen hierbij (vanzelfsprekend) de belangen van de werknemers en zijn daarom door verschillende wetgevingen in zekere mate beschermd tegen ontslag.

Daarnaast verwerken ze de informatie uit de Ondernemingsraad (OR) en het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW) en communiceren deze naar (en overleggen deze met) de werknemers. Indien nodig organiseren ze vakbondsacties.

Onze délégués

Er zijn 7 vakbondsafgevaardigden (délégués) van het ABVV op Evonik. Zij zetten zich dagelijks in om je rechten te verdedigen en je te helpen waar nodig. Heb je een vraag of ervaar je een conflict op de werkvloer? Aarzel dan niet om ons aan te spreken zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing.

Maarten Bosschaerts

Maarten Bosschaerts

WOORDVOERDER ARBEIDERS

Goeiedag ik ben Maarten Bosschaerts, ik ben woordvoerder van het ABVV, ik ben te bereiken op het nr 3479. Bij mij kan je terecht met al je vragen.
Groetjes Maarten
Alex Segers

Alex Segers

Collega sinds 1995 (PRT), brandweerman sinds 2000, ABVV délégué en woordvoerder bedienden sinds 2021.

Lid OR en CPBW. Kan je niet tot aan het syndicaal bureel B430 komen met je vragen en/of opmerkingen geen probleem, ik kom tot bij U. Bel 3423 of mail naar alexander.segers@evonik.com.

Franky Gonzalez

Franky Gonzalez

Arbeider op de SL eenheid in de A ploeg. Délégué, secretaris ondernemingsraad en plaatsvervangend voorzitter van het Europaforum. Voor je vragen of een vertrouwelijk gesprek kan je me steeds contacteren. Ik ben telefonisch bereikbaar op 3836 (SL) of 3999 of stuur een mailtje naar franky.gonzalez@evonik.com
Mohamed Amhaoul

Mohamed Amhaoul

Goeiedag, ik ben de Mo en ik werk op de ME2 eenheid in de B-ploeg. Als lid van de ondernemingsraad werk ik graag mee aan een fijne werkplek voor ons allemaal. Heb je vragen of wil je iets melden ? Aarzel dan niet om me te contacteren op het nummer 3396 of mail me.
Tot ziens
Dave Palinckx

Dave Palinckx

Ik ben Dave Palinckx en ik sta in de B-ploeg op de ACA-afdeling ik ben lid van het CPBW. Voor vragen mag je me steeds aanspreken of je kan me bereiken op het nr 3722. Groetjes
Martine Overheyden

Martine Overheyden

“Hallo, ik ben Martine Overheyden, lid van de Ondernemingsraad, CPBW en délégué voor de bedienden. Ik ben werkzaam bij Logistiek/Forwarding Department en help je graag verder als je vragen of hulp nodig hebt. Je kan me tijdens de daguren bereiken op het nr 3327 of via mail.
Dave Fissers

Dave Fissers

Hallo, ik ben Dave Fissers. Ploegleider op ME1 en délégué bedienden. Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer 3396 voor al uw vragen.

Vervangers

Pieter schellemans

Pieter schellemans

Hallo, ik ben arbeider op de B-eenheid in de D-ploeg, vervangend délégué en lid van het CPBW. Voor vragen kan je steeds bij me terecht op het nummer 3298.
Mvg
Erwin Smolders

Erwin Smolders

Ik ben Erwin Smolders, werkzaam op de AO eenheid in de D-ploeg en tevens vervangend délégué.
Je kan me bereiken op het nummer 3277.
Groetjes
Sander Gysels

Sander Gysels

Hallo ik ben Sander, werkzaam op ACA als bordman in de A-ploeg. Je mag mij altijd bellen op het nr 3722.

Groeten 
Farid Baghouri

Farid Baghouri

Ik werk op de B-eenheid in de C-ploeg en zet me al jaren in als délégué en lid van het CPBW. Je kan me steeds bereiken op het nummer 3298 met al je vragen.
Groeten Farid
Pascal Brack

Pascal Brack

Hallo, ik ben Brack Pascal, teamleader op de Ac/Mc – eenheid van het D-team.

Begonnen op Fk-opzakking en dan via ACA/FCPA naar Ac/Mc.

Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer 3726 voor al Uw vragen.

Vriendelijke groeten Pascal.

Mark De Vos

Mark De Vos

Goeiedag, ik ben Mark. Ploegleider op AO in de B-ploeg en plaatsvervanger in de OR en het CPBW voor de bedienden. Je kan me steeds bereiken op het nummer 3277

Tot ziens

Katryn de Maere

Katryn de Maere

Hallo, ik ben Katryn De Maere. Ik ben werkzaam bij Logistiek/Forwarding Departement

Contacteer ons